Нацполіція видворила з України "авторитета" на прізвисько "Зюзя"

Ввечері 22 січня 2021 року Департамент стратегічних розслідувань Національної поліції України, що займається протидією найбільш небезпечним організованим злочинним угрупуванням, подбав про видворення за кордон російського "злодія в законі" на прізвисько "Зюзя"

Про це офіційно стало відомо сьогодні, 23 січня, передає Еспресо.TV.

"За даними оперативників, "авторитет" прибув до столиці, аби зустрітися з особами із кримінального середовища та вирішити питання перерозподілу грошових "потоків", отриманих від учинення майнових злочинів. Крім того, поліцейські з’ясували, що він потрапив на територію України поза офіційними пунктами пропуску", - розповідають у Нацполіції.

Оперативники встановили його місце перебування. З метою недопущення поширення злочинного впливу правоохоронці провели заходи для затримання "вора в законі" та  доставили до Державної міграційної служби України. 

"22 січня 39-річного громадянина було примусово видворено за межі країни із забороною в’їзду до України на 3 роки", - наголошують у Нацполіції.

При цьому, як свідчить оприлюднений правоохоронцями уривок відеозапису бесіди з "Зюзею", він не став заперечувати що є "коронованим" кримінальником.

На пряме запитання чи має він "злодійський" титул у злочинному середовищі іноземець відповів:

"Я знаю сам, хто я такий".

Згідно із відкритими даними, прізвисько "Зюзя" має відомий у Російської Федерації злочинець, громадянин цієї країни на ім'я Володимир Озерський.

 

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb