У Павлограді горів гуртожиток, є постраждалі

Під час пожежі на території гуртожитка в місті Павлодар Дніпропетровської області постраждало кілька осіб

Подробиці, які стали відомими ранком неділі, 24 січня 2021 року, із посиланням на Державну службу з надзвичайних ситуацій розповідає Еспресо.TV.

"23 січня о 09:00 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про займання в одній з кімнат гуртожитку на вулиці Заводській міста Павлоград. За вказаною адресою направлені відділення 27-ої та 37-ої державних пожежно-рятувальних частин 6-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області", - зазначається у повідомленні.

Прибувши на місце, рятувальники встановили, що займання виникло у кімнаті, розташованій на третьому поверсі 5-поверхової будівлі.

Через сильне задимлення, вогнеборці одразу почали виводити мешканців.

За допомогою автодрабини, з 4-го поверху було врятовано три особи, з них одна дитина. У засобах індивідуального захисту органів дихання виведено по сходовій клітині мешканців з 3-го та 4-го поверхів будівлі у кількості шести осіб, з яких одна дитина.

Внаслідок пожежі постраждало три особи. Медичними працівниками їх госпіталізовано до Павлоградської лікарні інтенсивного лікування.

Вогнем знищено домашнє майно в одній з кімнат гуртожитку на площі 15 кв.м.

Пожежу локалізовано о 09:16 та ліквідовано о 09:38.

До гасіння займання залучено 20 чоловік особового складу та 5 одиниць пожежно-рятувальної техніки Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb