Четверо полонених, яких готували до передачі Медведчуку, вивезли з Донецька та Луганська, інформації про їхнє місцезнаходження немає, - Денисенко

Утримуваних осіб, яких повинні були передати Україні, вивезли з Донецька та Луганська

Про це заявив народний депутат VIII скликання Вадим Денисенко в ефірі програми “Тиждень з Марією Гурською” на телеканалі Еспресо.TV.

“Минулого тижня у нас відбулась безпрецедентна подія, коли ватажки так званих “ДНР” та “ЛНР” повідомили про те, що хочуть віддати Україні кількох політв'язнів. Спочатку говорили 11 людей, потім вже про 9. Але потім з'явилася інформація про те, що чотирьох заручників кудись вивезли з Донецька та Луганська. Після цього минуло вже 3 доби. Ми не знаємо, що з цими людьми і де вони. Більше того, ми маємо інформацію про те, що дві жінки з цих чотирьох знаходяться в дуже поганому фізичному стані. Їх жорстоко катували”, - заявив пан Вадим

 Денисенко також додав, що відколи з'явилася ця інформація, він чекав на відповідну реакцію Офісу президента. Але її не було і немає. Він впевнений, що така позиція пов'язана з тим, що влада не розуміє всіх процесів, які відбуваються в країні.

“Третю добу ми не знаємо, де знаходяться ці люди. Ми не знаємо в якому вони стані. Але від Офісу президента ніякої реакції на цю подію немає. Вони кожного року повторюють, як “мантру”, що Донбас обходиться Росії дуже дорого і в недалекому майбутньому ці території знову повернуться до України. Ця недалекоглядність, недолугість і нерозуміння всіх процесів, які відбуваються в країні, чітко вказує на те, що ця влада не здатна стабілізувати країну у всіх напрямкам.”, - додав пан Денисенко.