Через хуртовини заблоковано проїзд дорогами Львівщини

Дороги розчищають, однак через сильний вітер та сніг на ділянці дороги м. Червоноград – межа Волинської області, рух частково обмежений

Про це "Еспресо.Захід" повідомили у Патрульній поліції Львівщини.

"Часткове перекриття автомобільної дороги Р-15 Ковель–Володимир-Волинський–Червоноград–Жовква на ділянці м. Червоноград – межа Волинської області у зв‘язку із значними поривами вітру", – йдеться у повідомленні Патрульної поліції.

На місці працюють патрульні та комунальники.

Частково будуть обмежувати рух транспорту для прибирання проїжджої частини, тому що поривом вітру утворюються снігові перемети.

Водночас, за інформацією Служби автомобільних доріг, станом на 13:00 26 січня на трасі Р-15 Ковель–Жовква (дорога регіонального значення) між с. Тудорковичі – с. Хоробрів Сокальського району Львівської області, у зв’язку із сніговими переметами, введено обмеження руху для великогабаритного транспорту. Обмеження вводяться для того, щоб могла працювати снігоочисна техніка.

Спостерігається також уповільнений рух малогабаритного транспорту.

ОНОВЛЕННЯ: Після 15:00 патрульна поліція Львівщини повідомила, що на ділянці автодороги Р-15 від міста Червоноград до межі Волинської області відновили рух. Дорожні служби чергують в посиленому режимі.

 

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал