Нардепам-"слугам" рекомендували у день народження Зеленського розповідати про "досягнення" президента, - ЗМІ

Народним депутатам від "Слуги народу" роздали рекомендації, як коментувати день народження президента Володимира Зеленського

Відповідний документ опинився у розпорядженні "Бабеля"

У ньому нардепам перераховують досягнення Зеленського  на посаді президента та радять розповідати про них. Там є теза про те, що день народження випав на робочий день, а тому президент його провів у "звичайному робочому графіку".

"Головне, що відрізняє Зеленського від старих політиків, - він не любить конфлікти, не створює штучних конфліктів. На відміну від старих політиків, які для своєї вигоди постійно провокують нові конфлікти, нові розколи, нові протиріччя, Зеленський намагається об’єднувати людей у спільних інтересах", - зазначається в документі.

Нардепам радять розповідати про те, що Зеленський переміг на виборах покоління політиків 55-65 років та привів  нових людей.

У питанні пандемії "слугам" варто розповідати про те, що за рік карантину влада змогла збільшити спроможність медичної системи.

Також радять наголошувати на поверненні українців та допомозі тим, хто має проблеми за кордоном.

В економіці нардепам кажуть хизуватися електронним додатком "Дія", законом про концесії, демонополізацією спирту і запровадженням ринку землі. Щодо війни - депутатам радять розповідати про перемир’я та нові КПВВ.

У соціальній галузі нардепам радять говорити про підвищення зарплат, індексацію пенсій та збільшення місцевих бюджетів, але не забувають і про тарифи, які було знижено "за ініціативи Зеленського".

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb