Наступний суперник вказав на ключову якість, яку втратив Усик через перехід у надважку вагу

Британський боксер Джо Джойс заявив, що українець Олександр Усик після переходу в надважку вагу втратив швидкість

Про це повідомляє Mirror.

За словами Джойса, який має стати суперником Усика у бою за титул "тимчасового" чемпіона світу за версією WBO (Всесвітньої боксерської організації), українець після переходу в надважку вагу втратив свою неймовірну швидкість.

"Усику довелося набрати м'язову масу і габарити для надважкої ваги. Це зробило його повільним, що може мені допомогти. Моя перемога над Дюбуа поставила мене в дуже сильну позицію. Я можу побити Усика, завоювати титул WBO і, в теорії, побитися з переможцем бою Ф'юрі - Джошуа. Я завжди був упевнений в своїх навичках. Вірю, що стану чемпіоном світу. Здається, що це може статися вже незабаром", - сказав Джойс.

Він також згадав свою поразку від Усика у Всесвітній серії боксу у 2013 році та запевнив, що зробив із неї належні висновки.

"Озираючись назад, я можу побачити всі свої помилки. Це виглядало жахливо. Він просто йшов від мого джеба, а я приймав усі його удари. У мене зовсім не рухалася голова, я просто викидав удари. Тепер я став більш спритним, у мене є набагато більше інструментів, щоб завдати йому шкоди", - переконує Джойс.

Олександр Усик є обов'язковим претендентом на титул WBO. Джо Джойс займає друге місце в рейтингу організації.

Ентоні Джошуа володіє поясами WBO, WBA (Всесвітньої боксерської асоціації) та IBF (Міжнародної боксерської федерації).

Тайсон Ф'юрі є чемпіоном світу WBC (Всесвітньої боксерської ради).

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb