"Мілан" програв "Інтеру" в дербі через вилучення Ібрагімовича

У чвертьфіналі Кубка Італії з футболу "Інтер" переміг "Мілан" у більшості з рахунком 2:1

Про це повідомляє Еспресо.TV.

На 31-й хвилині Златан Ібрагімович забив розкішний м'яч та вивів "Мілан" вперед. Наприкінці першого тайму швед перекинувся образливими словами з лідером "Інтера" Ромелу Лукаку. Справа ледь не дійшла до бійки. Представники "нерадзуррі" були змушені стримувати бельгійця, який буквально "кидався" на гравців "Мілану". Обоє нападників отримали по жовтій картці.

На початку другого тайму Ібрагімович сфолив у центрі поля та отримав другу жовту картку. Швед залишив "Мілан" у меншості. "Інтер" зумів скористатись перевагою і повністю перехопив лідерство у зустрічі. Лукаку реалізував пенальті на 71-й хвилині та зрівняв рахунок.

На 73-й хвилині у матчі трапився особливий епізод. Головний арбітр зустрічі Паоло Валері травмувався і був змушений покинути футбольне поле. Замість нього з'явився резервний суддя, який в підсумку компенсував 10 хвилин до основного часу.

Футболісти "Інтера" зуміли дотиснути "Мілан" у кінцівці зустрічі. На 97-й хвилині Крістіан Еріксен виконав шалений удар зі штрафного і вивів свою команду у півфінал Кубка Італії з футболу.

У півфіналі "Інтер" зіграє з переможцем пари "Ювентус" - СПАЛ, які зустрінуться 27 січня. Початок матчу о 21:45.

Кубок Італії

Чвертьфінал

26 січня

"Інтер" - "Мілан" 2:1

Голи: Лукаку, 71 (пен.), Еріксен, 90+7 - Ібрагімович, 31

Вилучення: Ібрагімович, 58 (друга жовта картка)

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb