"Якщо буде доведена провина": нардеп-"слуга" Ковальчук про виключення Дубінського з фракції через санкції США

Народний депутат фракції "Слуга народу" Олександр Ковальчук заявив, якщо буде доведена провина нардепа Олександра Дубінського щодо втручання в держпроцеси інших країн, то питання про виключення із фракції потрібно буде розглядати

Про це він заявив в ефірі програми "Змістовно з Єгором Чечериндою" на Еспресо.TV.

"Його (Олександра Дубінського – нардепа – ред.) припущення, що це може розвалити фракцію, тому що це відбувається в порушення або може відбутись в порушення в регламенті", - зазначив він.

Ковальчук наголосив, що фракція "слуг народу" не один раз стикалась із ситуацією, коли вони голосували, щоб рекомендувати або позбавити членства у фракції.

Читайте також: Була тривала дискусія. Не буду її зараз всю переказувати, - Корнієнко про розмову Зеленського і Дубінського на фракції

"Якщо таке рішення буде прийнято, кожен депутат відкритим голосуванням чи закритим голосуванням зможе висловити свою позицію. Наразі нам потрібно набагато більше інформації, ніж та, що сьогодні існує. Якщо говорити про Олександра Дубінського не беручи ніяку сторону, не вішаючи ніяких ярликів, якщо буде доведена його провина щодо законодавства в будь-якій країні світу, то тоді, звичайно, це питання потрібно розглядати. А чи розвалить чи не розвалить фракцію, чи будуть перевибори чи не будуть – це вже побачимо", - додав нардеп.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb