У Чернівецькій області стався спалах коронавірусу серед прикордонників

У Чернівецькій області у відділі прикордонної служби "Мамалига" зафіксували спалах COVID-19, підтверджено шість випадків

Про це повідомив керівник Новоселицької міжрайонної філії ДУ "Чернівецький обласний лабораторний центр МОЗ України" Вадим Хмель у коментарі Укрінформу.

"Станом на сьогоднішній ранок маємо 9 військовослужбовців із відділу прикордонної служби "Мамалига", які захворіли. У шести із них уже лабораторно підтверджено діагноз COVID-19. Інші троє мають всі клінічні ознаки цієї хвороби і лікуються як особи із підозрою на коронавірус", - зауважив він.

За словами Хмеля, усі прикордонники перебувають на самоізоляції через можливий контакт із хворими. Наразі вони знаходяться на території прикордонного відділу.

Також зазначається, що також коронавірусу виявили у дитячому садку села Балківці Мамалигівської ОТГ. Так, вірус підтвердили у виховательки сільського дитсадка. Через це вихованці закладу та інші працівники, які контактували із хворою, перебувають на самоізоляції. А садочок закрили на карантин.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb