Промоутера обурили претензії Ломаченка до суддівства в бою з Лопесом

Британський промоутер Альберт Сієста заявив, що претензії українського боксера Василя Ломаченка до суддівства у поєдинку з американцем Теофімо Лопесом є необґрунтованими

Про це він заявив під час етеру на Luckypunch в Instagram.

За словами Сієсти, Ломаченко нічого не зробив задля перемоги над Лопесом у бою за титул абсолютного чемпіона світу в легкій вазі (до 61,2 кг), проте здатен виправити ситуацію в реванші.

"Останні два бої Василя мені не сподобалися. Я думаю, він пішов до схилу. Можливо його організм здає, але я думаю, що якісь ресурси для бою, який йому неймовірно потрібен, він знайде. Треба ва-банк йти, ризикувати. Де він був до шостого раунду? Де взагалі були удари? Що це було? На яких підставах він думає, що виграв цей бій? За те, що він гарний український хлопчик?", - запитав Сієста.

Лопес переміг Ломаченка одноголосним рішенням суддів та відібрав у нього титули WBC (Всесвітньої боксерської ради), WBO (Всесвітньої боксерської організації), WBA (Всесвітньої боксерської асоціації). Сам Лопес володів поясом IBF (Міжнародної боксерської федерації) та став абсолютним чемпіоном світу.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb