Штаб з ліквідації наслідків надзвичайних станів на дорогах запрацював цілодобово, - "Укравтодор"

В Україні з 26 січня цілодобово запрацював Штаб з ліквідації наслідків надзвичайних станів на дорогах державного значення

Про це у Facebook повідомила пресслужба "Укравтодору".

Згідно з повідомленням, у зв'язку із проходженням 26-27 січня активного циклону, у південних областях очікується сніг та хуртовини при поривах вітру до 20 м/с та утворення снігового покриву до 20 см. Такі погодні умови можуть призвести до виникнення надзвичайних ситуацій на дорогах державного значення.

"З метою вжиття необхідних заходів при Укравтодорі відсьогодні з 18:00 працює Штаб за участі представників Державного агентства автомобільних доріг України, Державної служби України з надзвичайних ситуацій, Національної поліції України, АТ "ДАК "Автомобільні дороги України", Державної служби України з безпеки на транспорті, Київської обласної державної адміністрації, Київської міської державної адміністрації, Асоціації міжнародних перевізників України, Всеукраїнської асоціації автомобільних перевізників України", - йдеться у повідомлення.

Зазначається, що штаб Укравтодору працює на базі ситуаційного центру, де використовується сучасне обладнання та програмно-технічні рішення.

У пресслужбі додали, що інформацію про стан проїзду автошляхами та оперативного реагування на надзвичайні ситуації громадяни можуть дізнатися за телефоном (044) 287-11-40.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb