Український боксер кинув виклик кривднику Ломаченка

Український боксер Віктор Постол заявив про готовність провести поєдинок проти американця Теофімо Лопеса, який переміг Василя Ломаченка

Про це Постол заявив у інтерв'ю "Боксерській правді" на YouTube.

За словами Постола, він готовий зустрітися з Лопесом, якщо американець виконає свою обіцянку та перейде у напівсередню вагу (до 63,5 кг) із легкого дивізіону (до 61,2 кг).

"Я не проти, щоб Лопес, коли перейде в 63 кг, сказав: "Давайте я з Постолом відбоксую". Я готовий з ним зустрітися. Я думаю, мені було б зручно з ним боксувати", - сказав Постол.

Водночас, він зауважив, що Лопесу буде складно досягти успіху в новій ваговій категорії.

"Я думаю, йому буде важко, якщо він перейде в 63 кг і зустрінеться з Хорхе Раміресом. Мені здається, що Рамірес його зламає. Я вважаю, що йому потрібна акліматизація", - сказав Постол, який був чемпіоном світу WBC (Всесвітньої боксерської ради) у напівсередній вазі.

Лопес у жовтні 2020 року переміг Ломаченка одноголосним рішенням суддів та відібрав у нього титули WBC, WBO (Всесвітньої боксерської організації), WBA (Всесвітньої боксерської асоціації). Американець володів поясом IBF (Міжнародної боксерської федерації) та став абсолютним чемпіоном світу.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb