"Мілан" відмовився карати Ібрагімовича за сутичку з гравцями "Інтера"

Керівництво "Мілану" прийняли рішення не карати форварда Златана Ібрагімовича за сутичку з гравцями "Інтера" в Кубку Італії

Про це повідомляє Corriere della Sera.

Керівництво "Мілану" провели зустріч з Ібрагімовичем. Сторони розглянули скандальний епізод. У підсумку боси італійського топ-клубу вирішили не штрафувати 39-річного шведа.

Наприкінці першого тайму чвертьфінального матчу Кубка Італії між "Міланом" та "Інтером" між шведським та бельгійським форвардами сталася сутичка.

Захисник "Мілана" Алессіо Романьолі сфолив проти Ромелу Лукаку, що викликало невдоволення бельгійця. Златан Ібрагімович приєднався до суперечки. В Італії розшифрували, що швед сказав Лукаку: "Іди займайся своїм вуду-лайном, маленький віслюк". На це Лукаку відповів: "Хочеш поговорити про мою матір? Сучий син".

Арбітр дав обом гравцям жовті картки, а Ібрагмович на 58-й хвилині отримав повторне попередження і заробив вилучення.

Видання Sport Mediaset припускає, що Ібрагімович у перепалці з Лукаку згадав слова власника "Евертона" Фарада Моширі в 2018 році, який розповідаючи про перехід бельгійця в "Манчестер Юнайтед", сказав, що мати нападника під час поїздки в Африку порадила сину перейти до "Челсі" і це було "щось пов'язане з вуду". Сам Лукаку заперечував це.

У підсумку "Інтер" в овертаймі переміг "Мілан" 2:1 та вийшов до півфіналу Кубка Італії.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb