Зеленський призначив шоумена Скічка керівником Черкаської ОДА

Президент України Володимир Зеленський підписав указ про призначення Олександра Скічка на посаду голови Черкаської обласної державної адміністрації

Про це повідомляє пресслужба ОПУ.

В Офісі президента Зеленський зустрівся з новопризначеним очільником ОДА та вручив йому службове посвідчення.

"Бажаю вам успіху на посаді. Сподіваюся, що ваші наполегливість і обізнаність у питаннях розвитку інфраструктури завдяки роботі в парламентському комітеті з питань транспорту допоможуть у реалізації важливих для розвитку області проєктів. Будівництво доріг, залучення інвестицій і покращення добробуту людей – все те, чого потребують мешканці Черкащини", – сказав Зеленський.

Скічко народився 1991 року в Черкасах. Закінчив Київський національний економічний університет за спеціальністю "міжнародна економіка". Був телеведучим, пародистом, актором.

У 2017 році Скічко одружився на власниці Fairmont Grand Hotel Kyiv Єлизаветі Юрушевій, доньці мільярдера Леоніда Юрушева. В цьому ж році році був ведучим церемонії вручення першої національної кінопремії "Золота Дзиґа" і Євробачення. З лютого 2019 року вів програму "Дивовижні люди". 

У Раду був обраний від "Слуги народу" по 197 одномандатному округу в Черкаській області. Керує підкомітетом з питань залізничного транспорту.

  • Нагадаємо, Кабмін погодив призначення ексшоумена Скічка на посаду очільника Черкаської ОДА.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb