WBO наказала Усику провести бій проти британського важковаговика

Всесвітня боксерська організація призначила бій за титул "тимчасового" чемпіона світу між українцем Олександром Усиком та британцем Джо Джойсом

Про це повідомляє The Athletic.

WBO санкціонувала проведення бою між Усиком та Джойсом за звання "тимчасового" чемпіона світу. Організація направила відповідний лист промоутерам боксерів - Френку Воррену і Олександру Красюку.

WBO дала їм 15 днів на підписання контракту на бій між боксерами. Поєдинок повинен відбутися протягом 90 днів після укладання угоди. У разі, якщо сторони не зможуть домовитися, відбудуться промоутерські торги.

Також WBO зобов'язала переможця бою між британцям Ентоні Джошуа та Тайсоном Ф'юрі протягом 180 днів провести поєдинок з переможцем бою Усик - Джойс. Якщо ця умова не буде виконана, то WBO оголосить свій титул вакантним.

Бій між британцями має відбутися влітку 2021 року. Якщо вони вирішать провести поєдинок пізніше, то WBO має право підвищити "тимчасового" чемпіона організації до повноцінного та зобов'язати чинного володаря титулу Джошуа провести захист до зустрічі з Ф'юрі.

Олександр Усик є обов'язковим претендентом на титул WBO. Джо Джойс займає друге місце в рейтингу організації.

Ентоні Джошуа володіє поясами WBO, WBA (Всесвітньої боксерської асоціації) та IBF (Міжнародної боксерської федерації).

Тайсон Ф'юрі є чемпіоном світу WBC (Всесвітньої боксерської ради).

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb