Футболіст збірної України Коваленко зворушливо попрощався зі "Шахтарем" перед трансфером в "Аталанту"

Півзахисник Віктор Коваленко зворушливо попрощався з футболістами і тренерським штабом донецького "Шахтаря"

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на офіційний youtube-канал "Шахтаря".

Коваленко зі слізьми на очах попрощався з усіма футболістами "Шахтаря". Тренерський штаб "гірників" побажав хавбеку успіху.

"Мене запросили в академію "Шахтаря" у 12 років. Рівно стільки ж я провів в клубі, який багато чому мене навчив і який дав мені все, щоб я став футболістом і виріс в гравця збірної України. За це я дуже вдячний "Шахтарю" і його сім'ї: тренерам академії, тренерам першої команди і всім тим, з ким грав і працював в клубі. Дякую президенту клубу Ріната Ахметова і генеральному директору Сергію Палкіну. Окреме спасибі уболівальникам, усім хто підтримував мене і хто критикував. Ви допомогли мені стати сильніше", - сказав Коваленко.

"Аталанта" виклала 700 тис. євро за українця Коваленка, в якого залишалось менше ніж 6 місяців контракту зі "Шахтарем". Італійці могли отримати хавбека безкоштовно, але влітку.

Тренерський штаб "Аталанти" наполіг на тому, щоб підписати Віктора Коваленка зараз, щоб у 24-річного українця було більше часу на адаптацію.

Віктор Коваленко є вихованцем "Шахтаря", за основу якого виступає з 2013 року. У нинішньому сезоні він зіграв за "Шахтар" 11 матчів та забив 4 голи. За "Аталанту" виступає інший українець Руслан Малиновський.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb