Скасування паперових трудових, законопроєкт про громадське здоров'я та податок на землевласників: нардеп розповів про плани Ради на пленарний тиждень

Народний депутат партії "Голос" Ярослав Железняк розповів, які законопроєкти Рада розгляне на поточному пленарному тижні

Про це Железняк написав у Facebook.

"Я так розумію, що Коаліція вирішила не ризикувати (після реалізації планів виключення зі своєї фракції деяких депутатів) і на цей тиждень ніяких складних голосувань не ставлять", - написав Железняк.

Так, за його словами, у вівторок Рада розгляне у другому читанні проєкт закону №3623 щодо скасування паперових трудових книжок, а також низку транспортних законопроєктів. У середу парламент розглядатиме законопроєкти №2694-2696 щодо використання світлоповертальних елементів пішоходами.

У четвер Верховна Рада розгляне у першому читанні проєкт закону "Про внесення змін до закону України "Про судоустрій і статус суддів" та деяких законів України щодо діяльності Верховного Суду та органів суддівського врядування". Крім того, розглядатиметься закопроєкт №4142 "Про систему громадського здоров'я" та законопроєкт про мінімальне податкове зобов'язання для власників земель.

У п'ятницю, за словами Железняка, Рада планує розглянути проєкт закону про заборону пластикових пакетів.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb