DCH Ярославського придбала онлайн-маркетплейс LeBoutique

Група DCH бізнесмена Олександра Ярославського придбала 100% корпоративних прав одного з найбільших українських онлайн-маркетплейсу у сегменті fashion-ритейлу LeBoutique

Про це повідомила пресслужба DCH.

"Група DCH придбала у приватних інвесторів 100% корпоративних прав онлайн-маркетплейсу LeBoutique, одного з провідних гравців українського fashion-ритейлу, що працює онлайн. Компанія пропонує клієнтам купляти зі знижками одяг, взуття, сумки і аксесуари відомих західних і українських брендів", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що фінансовим радником з боку продавців виступила інвестиційно-банківська компанія SoulPartners.

У пресслужбі зазначили, що інвестиція у LeBoutique є логічним продовженням стратегії DCH, направленою на розвиток онлайн-каналів у доповнення до існуючих офлайнових торгових майданчиків.

"Крім того, очікується позитивна синергія онлайн-маркетплейсу з банком "Кредит Дніпро" у частині обробки платежів й продуктів споживчого кредитування для клієнтів LeBoutique", - додали у пресслужбі.

У компанії також зазначили, що DCH планує розвивати платформу з метою закріплення за нею статусу галузевого лідера і створення сучасного й зручного для користувачів українського онлайн-продукту.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb