Ф'юрі назвав справжню причину поразки Макгрегора від Пуар'є

Британський боксер Тайсон Ф'юрі заявив, що причиною поразки бійця змішаних єдиноборств Конора Макгрегора від американця Дастіна Пуар'є стала тривала пауза у виступах ірландця

Про це повідомляє talkSPORT.

За словами Ф'юрі, Макгрегор програв Пуар'є у поєдинку UFC (Абсолютного бійцівського чемпіонату) через тривалу паузу у виступах.

"Він сказав про простій, і він має рацію. Конор виступив в 2016 році, а потім повернувся в бою з Хабібом, після чого вибув ще на два роки. Простій вбиває в вас хижака, без сумнівів. Ви втрачаєте свій таймінг, своє почуття дистанції, і все це повертається тільки у багатогодинних тренуваннях. Якщо після трьох років простою ви проведете три поєдинки, то я гарантую, що в останньому ви будете вдесятеро краще, ніж в першому", - пояснив Ф'юрі, який є чемпіоном світу в надважкій вазі за версією WBC (Всесвітньої боксерської ради).

24 січня Конор Макгрегор зазнав поразки нокаутом у другому раунді поєдинку, який відбувся на турнірі UFC 257 на "Бійцівському острові" в Абу-Дабі. Таким чином, Пуар'є взяв у ірландця реванш. У першому поєдинку між бійцями, що відбувся у вересні 2014 року, Макгрегор нокаутував американця в першому раунді.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb