Ломаченко та Лопес отримали пропозицію влаштувати бій-реванш у Катарі

Українець Василь Ломаченко та американець Теофімо Лопес отримали пропозицію провести матч-реванш у Катарі

Про це заявив менеджер українського боксера Егіс Клімас, повідомляє Tribuna.com.

За його словами промоутеру обох боксерів Бобу Аруму надійшла пропозиція влаштувати другий поєдинок за звання абсолютного чемпіона світу в легкій вазі (до 61,2 кг) між Василем Ломаченком та Теофімо Лопесом у Катарі.

"Я розмовляв з Бобом Арумом, і він сказав мені, що принц чи шейх Катару, який сильно поважає Васю, сам вийшов на Top Rank і запитав, чи можна затягнути цей матч-реванш в Катар. Знову ж таки, ми не можемо на сьогоднішній день це обговорювати. Нам потрібно зараз почекати, поки влагодяться всі ці вакцинації, коли люди знову почнуть мігрувати, тому що деякі країни закриті, деякі відкриті. Поки ситуація не налагодиться, то нічого не вийде. Навіть переговорів ніхто не буде вести", - сказав Клімас.

Він додав, що у реванші з Ломаченком більше зацікавлений Лопес, оскільки більше він не зможе заробити за бій із жодним іншим боксером.

"Лопес взагалі говорить зараз уже про гонорар із семи нулями. Йому шість нулів вже не підходить, йому вже потрібно сім. Але він опуститься на землю в недалекому майбутньому. Наразі цей реванш потрібен більше Лопесу, ніж Васі", - переконує Клімас.

У жовні 2020 року Василь Ломаченко програв американцю Теофімо Лопесу в поєдинку за титули WBC (Всесвітньої боксерської ради), WBO (Всесвітньої боксерської організації), WBA (Всесвітньої боксерської асоціації) та IBF (Міжнародної боксерської федерації) в легкій вазі.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb