Пожежу в "Епіцентрі" на Миколаївщині здійснив 37-річний чоловік, який прийшов до гіпермаркету з сокирою, - поліція

За словами правоохоронців, чоловік вдарив охоронця супермаркету сокирою, коли той намагався йому перешкодити здійснити підпал

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївщини.

"Один з охоронців центру намагався його затримати, на що у відповідь чоловік вдарив його сокирою, підпалив приміщення і кинувся бігти. Інші охоронці разом зі співробітниками поліції охорони наздогнали і затримали зловмисника у дворах, де ще один з працівників отримав удар сокирою. На місце події охоронці викликали поліцейських", - йдеться в повідомленні.

У поліції додали, що зловмисник раніше притягувався до кримінальної відповідальності. Чоловіка затримали, він доставлений у Первомайське управління поліції.

За даним фактом порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) та ст. 15 п. 1 ч. 2 ст. 115 (замах на вбивство).

  • Нагадаємо, 2 лютого у Первомайську на Миколаївщині загорівся "Епіцентр"
  • Внаслідок пожежі у Первомайську Миколаївської області завалилось крило центру, де виставлялись промислові товари. Журналісти з місця подій розповіли про затримання ймовірного палія. Водночас зазначається, що від пожежі завалилось крило гіпермаркету з промисловими товарами. 

Підписуйтеся на наш телеграм-канал Новини Еспресо