Промоутер пообіцяв українському боксеру чемпіонський бій у разі відновлення кар'єри

Промоутер Боб Арум пообіцяв влаштувати українському боксеру Олександру Гвоздику бій за титул чемпіона світу, якщо він відновить кар'єру

Про це заявив колишній менеджер боксера Егіс Клімас, повідомляє Tribuna.com.

За його словами, Арум, який був промоутерм Гвоздика, пообіцяв йому одразу влаштувати чемпіонський поєдинок, щойно українець вирішить відновити кар'єру.

"Коли Ломаченко готувався до Лопеса, Гвоздик приїжджав часто. Найцікавіший момент був, коли приїхав Арум. Саша завжди в формі, він себе не запускає. Він одягнув рукавички і почав бити мішок, з Мітрофановим постояв один-два раунди. Боб Арум мені на вухо шепоче: "Ти йому скажи, що якщо він хоче повернутися, то ми для нього відразу можемо організувати чемпіонський бій". Навіть запропонував, що може поставити Гвоздика на поєдинок з переможцем зустрічі Сміт - Власов.", - розповів Клімас.

Він додав, що Гвоздик пообіцяв подумати.

Олександр Гвоздик свій останній поєдинок провів у жовтня 2019 року та програв росіянину Артуру Бетербієву у поєдинку за титули WBC (Всесвітньої боксерської ради) та IBF (Міжнародної боксерської федерації) у напівважкій вазі (до 79,4 кг).

Влітку 2020 року українець оголосив про завершення кар'єри.

33-річний Гвоздик - бронзовий призер Олімпіади-2012. На професійному ринзі він провів 18 поєдинків, в 17 здобув перемоги та зазнав однієї поразки.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb