Селезньова могли погнати із "Колоса" за пиятику з ексфутболістом збірної України, - журналіст

Причиною відрахування Євгена Селезньова із "Колоса" могла стати пиятика із колишнім футболістом збірної України Андрієм Вороніним перед контрольним матчем у Туреччині

Про це заявив журналіст Володимир Крамар, повідомляє "Футбол 1".

За його інформацією, напередодні спарингу із білоруським "Рухом" на зборах в Туреччині, Євген Селезньов вживав алкоголь з колишнім форвардом збірної України Андрієм Вороніним, який зараз є тренером московського "Динамо". Крамар підкреслив, що до нього дійшли відповідні чутки із джерела знайомого із ситуацію.

Сам конфлікт спалахнув перед контрольною грою з "Рухом". Селезньов мав зіграти у стартовому складі та вийшов на передматчеву розминку, проте так і не розпочав гру. Клуб з Ковалівки почав контрольну зустріч в меншості. Склади зрівнялися лише на 10-й хвилині, коли до "Колоса" приєднався Мамаду Данфі.

Сам Селезньов підтвердив, що залишив розташування "Колоса", проте інформацію про порушення режиму спростував.

"Я поїхав за сімейними обставинами. Порушення режиму? А у мене зараз такий голос, що я міг порушити режим? Давайте залишимо ці чутки, вони розвіються самі. Продовження в УПЛ? Чому ні. Я що, збирався закінчувати? Зараз поки проводжу час з сином, з собакою, з мамою, з дружиною", - розповів Селезньов.

35-річний Євген Селезньов перейшов до "Колоса" восени 2020 року. У нинішньому сезоні зіграв за клуб з Ковалівки 12 матчів, забив 5 голів та віддав 1 результативну передачу.

Також він виступав за "Шахтар", "Арсенал", "Дніпро", російську "Кубань", іспанську "Малагу", турецькі "Карабюкспор", "Акхісар Беледієспор" та "Бурсаспор".

На рахунку форварда 57 матчів і 11 голів за збірну України.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb