Суд над Навальним: вже понад 200 затриманих

У вівторок, 2 лютого, російські силовики затримали 237 осіб біля будівлі Мосміськсуду, де розглядають питання про ув’язнення опозиціонера Олексія Навального на термін 3,5 роки

Про це повідомляється на сайті правозахисного медіапроєкту ОВС-Інфо, що стежить за протестами.

Серед затриманих як протестувальники з плакатами, так і випадкові перехожі. За даними спостерігачів, затриманих повезли в відділи поліції по районах Вишняки, Ізмайлово Східне і Ізмайлово Північне.

 

 

За даними ОВС-Інфо, працівники поліції затримали близько 10 журналістів, зокрема журналістів видання Sota.Vision Анну Лойко і Руслана Терехова, кореспондента Avtozak LIVE Максима Кондратьєва, кореспондента Відкритих медіа Євгена Сафронова.

Читайте також: До спецприймальників Москви і Петербурга вишикувалися черги з автозаків. Затримані у відеозверненні прохають про допомогу

2 лютого Симоновський районний суд Москви розглядає клопотання про заміну опозиціонеру Олексію Навальному умовного терміну на реальний.

Виїзне засідання суду проходить в будівлі Мосміськсуду, фото і відеозйомка заборонена. ФСВП просить замінити Навальному умовне покарання на 3,5 роки позбавлення волі.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb