У команді Усика відреагували на рішення WBO прибрати його зі шляху до супербою Джошуа – Ф'юрі

Менеджер Олександра Усика Егіс Клімас заявив, що отримав офіційного листа від Всесвітньої боксерської організації стосовно наступного бою українця

Про це повідомляє Tribuna.com.

За словами Егіса Клімаса, він отримав листа від WBO про рішення дозволити британцю Ентоні Джошуа провести бій за титул абсолютного чемпіона світу проти співвітчизника Тайсона Ф'юрі, а Олександру Усику влаштувати поєдинок з титул "тимчасового" чемпіона світу WBO проти Джо Джойса з Великої Британії.

"У мене в папці лежить офіційний лист від WBO. Я може і здогадуюся, чому вони вибрали такий шлях. Там ще є підводні камені, які ми не будемо піднімати. Вони вирішили піти цим шляхом, щоб не стояти у Джошуа та Ф'юрі на шляху", - сказав Клімас.

Він додав, що такий розвиток подій може свідчити про те, що Джошуа остерігався Усика, тому зробив все, щоб не зустрічатися із українцем перед поєдинком з Ф'юрі та не зірвати бій за титул абсолютного чемпіона світу.

"Я в одному з інтерв'ю сказав: "Якщо Джошуа залишить цей титул вакантним - значить він боїться вийти з Усиком в ринг", - підкреслив Клімас.

Олександр Усик є обов'язковим претендентом на титул WBO. Джо Джойс займає друге місце в рейтингу організації.

Ентоні Джошуа володіє поясами WBO, WBA (Всесвітньої боксерської асоціації) та IBF (Міжнародної боксерської федерації).

Тайсон Ф'юрі є чемпіоном світу WBC (Всесвітньої боксерської ради).

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb