У мережі з'явився трейлер "Скаженого весілля-3", де вперше пролунав уривок офіційного саундтреку до комедії

Опубліковано офіційний трейлер фільму "Скажене весілля-3". У третій частині комедії планує одружитися наймолодший син Василя та Галини Середюків Захар

Про це повідомляє пресслужба Держкіно.

"Скажене Весілля 3" стане фінальною частиною відомої франшизи. Згідно із задумом творців "скаженого" кіновсесвіту, кожна з частин присвячена весіллю одного з трьох дітей Василя та Галини Середюків. Після заміжжя в перших двох "Весіллях" старшої Катерини та середньої Наталки, тепер планує одружитися наймолодший Середюк – син Захар. І хоч батько поклявся цього разу не псувати весілля, та й невістка Рада йому до вподоби, але спокійне свято – не в традиціях цієї родини!", - йдеться у повідомленні.

Режисером фільму є Любомир Левицький. Сценарій створили Микола Куцик та Олексій Приходько.

Головні ролі наречених виконали молоді українські актори Катерина Файн та В'ячеслав Хостікоєв. Роль батька нареченої виконав Ігор Крикунов – керівник циганського театру "Романс", актори якого зіграли в фільмі справжній циганський табір.

У трейлері "Скаженого весілля-3" вперше пролунав уривок офіційного саундтреку до триквелу, автором якого став музичний продюсер фільму Олексій Потапенко. Вже традиційно для франшизи співає Олег Винник, цього разу — у супроводі циганського театру "Романс".

Стрічку створено компаніями FILM.UA та Prototype Production за підтримки Державного агентства України з питань кіно.

Вже традиційно для франшизи, зірковий склад "Скаженого весілля-3" вражає: до Юрія Горбунова, Потапа (Олексія Потапенка), Позитива (Олексія Завгороднього), Петра Бампера, Олега Винника приєдналися нові для "скаженого кіновсесвіту" зіркові обличчя — Надія Мейхер, Анна Трінчер та Валерія Товстолес.

 

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb