Дякуємо "Динамо", що віддали нам в оренду Цітаішвілі, - Юрій Максимов у "Футбольному Форматі"

Головний тренер ФК "Ворскла" (Полтава) Юрій Максимов розповів про новачка клубу Георгія Цітаішвілі, який перейшов на правах оренди з київського "Динамо"

Про це він говорив в ексклюзивному інтерв’ю програмі "Футбольний Формат" на телеканалі "Еспресо".

"У Цітаішвілі свої критерії, свої слабкі і сильні сторони. В обороні він не такий, що може сильно допомогти. А ось в атаці він допоможе. Він креативний футболіст, приймає нестандартні рішення. Особливо в штрафний суперника. Думаю, допоможе у другій половині сезону. Так, я подзвонив йому і кажу: "Давай, допоможеш, я на тебе розраховую". Хлопець нормальний, з Грузії. Якщо в футбол не буде грати, то хоч вино буде привозити. Це жарт", - сказав головний тренер "Ворскли".

Юрій Максимов зізнався, що у цьому трансфері важливу роль зіграли стосунки з президентом "Динамо" Ігорем Суркісом.

"Суркісу запропонував цей варіант агент, він із задоволенням погодився - нехай футболіст грає. Дякую президенту "Динамо" за те, що віддали нам його в оренду. Ще й вирішили, що платимо зарплатню половина на половину. Для нас приємно, що і клуб "Динамо" платить. Зрозуміло, що кожна команда хоче, щоб орендований футболіст грав, але треба, щоб грав найсильніший", - підкреслив Юрій Максимов в ефірі програми "Футбольний Формат".