"Підтримую державницьке рішення президента": Аваков про санкції щодо каналів Козака

Арсен Аваков привітав рішення щодо санкцій на телеканали, які пов'язують з Віктором Медведчуком та назвав це своєчасним державницьким кроком

Позицію міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова щодо санкцій на нардепа від ОПЗЖ Тараса Козака та його телеканали оприлюднила прес-служба МВС.

"Вчора президент України Володимир Зеленський ввів у дію вкрай важливе для безпеки країни рішення Ради національної безпеки і оборони про припинення роботи деяких телеканалів, які системно займалися брутальною антиукраїнською пропагандою. Це рішення ґрунтується на постанові Верховної Ради України, яку було прийнято в жовтні 2018 року. Матеріали, надані Службою безпеки України, які лягли в основу рішення РНБО, є цілком достатніми та вичерпними", - зазначив Аваков.

Читайте також: "Зусилля з протидії впливу Росії": США підтримали санкції проти каналів Медведчука

Міністрдоав, що не слід плутати поняття "свобода слова" з антиукраїнською діяльністю за гроші держави-агресора.

"Я завжди був послідовним у цьому питанні, і тому щиро підтримую цей своєчасний та державницький крок Президента Зеленського", - підкреслив Арсен Аваков.

За його словами, міністерство внутрішніх справ, як орган влади, який у тому числі відповідає за внутрішню безпеку Держави, буде чітко і в межах Закону виконувати рішення РНБО, Указ Президента України та захищати інтереси громадян України.

Підписуйтеся на наш телеграм-канал Новини Еспресо