Тренер Лопеса заявив, що Мейвезер злякався Ломаченка

Американський боксер та промоутер Флойд Мейвезер відмовився звести Джервонту Девіса зі США у бою проти українця Василя Ломаченка

Про це заявив батько та тренер іншого американського боксера – Теофімо Лопеса – Теофімо Лопес-старший.

За його словами, Ломаченко прагнув зустрітися із Девісом, однак Мейвезер, який є промоутером американця, не ризикнув влаштувати поєдинок з українцем.

"Я не вважаю, що хтось у легкій ваговій категорії може перемогти зараз Ломаченка. Він повернеться з бажанням мститися і буде вкрай зосереджений на наступному поєдинку. Ми пішли на великий ризик, прийнявши бій з ним. Василь - той, з ким ніхто не хотів битися. Лома ганявся за Джервонтою Девісом. Але, Флойд Мейвезер порахував, що Джервонта не готовий і поєдинок так і не відбувся", - сказав Лопес-старший.

26-річний Джервонта Девіс виграв усі свої 24 поєдинки на професійному рингу. Американець 31 жовтня нокаутував мексиканця Лео Санта Круза та захистив титули чемпіона світу WBA (Всесвітньої боксерської асоціації) в легкій вазі (до 61,2 кг). Також він володіє поясом WBA Super у другій напівлегкій категорії (до 59 кг).

У жовтні 2020 року Василь Ломаченко програв американцю Теофімо Лопесу в поєдинку за титули WBC (Всесвітньої боксерської ради), WBO (Всесвітньої боксерської організації), WBA та IBF (Міжнародної боксерської федерації) в легкій вазі.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb