Хочуть по-нахабному збрити: Усик висунув ультиматум Джошуа та Ф'юрі

Український боксер Олександр Усик заявив, що дозволить битися британцям Ентоні Джошуа та Тайсону Ф'юрі лише за вагомі відступні

Про це він заявив у інтерв'ю YouTube-каналу "Ходять Чутки".

За словами Олександра Усика, вирішальним у рішенні Ентоні Джошуа зустрітися із Тайсоном Ф'юрі, а не з ним, є гроші.

"Джошуа повинен захистити свій пояс зі мною. Все елементарно просто: тут працює не спорт, а бізнес. Разом ми зберемо $20 млн, а бій Джошуа з Ф'юрі - $100 млн. Потрібно домовитися про подальші дії, і це не моє завдання, а мого промоутера. Моя - виходити в ринг підготовленим і перемагати, а його - організувати мені це. Думаю, вони повинні все зробити максимально вигідно для нас, тому що я представляю компанію - разом ми працюємо і заробляємо", - сказав Усик та додав, що не хоче зараз говорити про конкретну суму, за яку він відмовиться від своїх претензій.

Водночас, він зазначив, що не хоче завадити першому з 1999 року бою за титул абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі.

"Багато фанатів хочуть побачити бій між Тайсоном Ф'юрі і Ентоні Джошуа. Я як скалка. Я можу стати подразником для багатьох, які навіть тих, хто мене любить, що не дав цього поєдинку відбутися. Просто це фурор – понад 33 роки не було абсолютного чемпіона світу в суперважкому дивізіоні. Я сам хочу побачити цей бій, але якщо я хочу боксувати за пояс, а мене хочуть по нахабному збрити - то так не буде. Я готовий до діалогу, якщо - ні, то це в іншому полі буде вирішуватися", - зазначив Усик.

Олександр Усик є обов'язковим претендентом на титул WBO (Всесвітньої боксерської орагнізації).

Ентоні Джошуа володіє поясами WBO, WBA (Всесвітньої боксерської асоціації) та IBF (Міжнародної боксерської федерації).

Тайсон Ф'юрі є чемпіоном світу WBC (Всесвітньої боксерської ради).

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb