Лопес ухвалив остаточне рішення щодо реваншу із Ломаченком

Американський боксер Теофімо Лопес заявив, що у двох наступних боях не збирається зустрічатися із українцем Василем Ломаченком

Про це повідомляє vRINGe.com.

За словами абсолютного чемпіона світу в легкій вазі (до 61,2 кг), він спочатку збирається провести обов'язковий захист титулу IBF (Міжнародної боксерської федерації) проти австралійця Джорджа Камбососа, а потім зустрітися із "регулярним" чемпіоном світу WBC (Всесвітньої боксерської ради) американцем Девіном Хейні.

"Знаєте, чому я досі не піднявся дивізіоном вище? Це мій обов'язковий претендент. Хочу віддати йому належне. Адже він пробився крізь елімінатор, як це свого часу зробив я сам. Тобто я б'юся з ним не тому, що хочу. А з тієї причини, що я мушу. Зараз підняли крик, що я когось там боюся. Неправда. Просто я дотримуюся правил гри. Якщо все піде так, як я запланував, то наступним після Камбососа буде Девін Хейні", - розповів Лопес.

Таким чином, реванш із Василем Ломаченком відсутній у планах американця. Ймовірно після поєдинку з Хейні він перейде у іншу вагову категорію, про що неодноразово заявляв раніше.

У жовтні 2020 року Василь Ломаченко програв Теофімо Лопесу в поєдинку за титули WBC, WBO (Всесвітньої боксерської організації), WBA та IBF в легкій вазі.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb