Моя мета - повернутися до "Шахтаря", - Артем Бондаренко у "Футбольному форматі"

Півзахисник "Шахтаря", який на правах оренди виступає в "Маріуполі", дав у Туреччині ексклюзивне інтерв’ю "Футбольному формату"

Журналіст Олег Ящук пригадав, що торік Луіш Каштру на виїзний матч Ліги Європи проти "Бенфіки" брав до Лісабона разом з основною командою двох нових та перспективних гравців-Трубіна та якраз Бондаренка. 

Перший уже визнаний найкращим гравцем "гірників" у 2020 році, стрімко прогресує, став основним воротарем "Шахтаря". 

Другий, герой інтерв’ю, не зумів закріпитись в першій команді. Та, попри це, аж ніяк не засмучується: 
"Дуже хочеться бути серед найкращих, теж грати проти "Реалу" та "Інтеру". Але в кожного свій шлях, хтось раніше, хтось пізніше отримає шанс. Хто заслуговує, то й там неодмінно опиниться. "Шахтар" є "Шахтар", завдання туди повернутись. Наразі буду тут віддавати усі свої сили. Будемо виконувати цілі, які перед "Маріуполем". А це потрапити в єврокубки", - зазначив в інтерв’ю "Футбольному формату" Бондаренко. 

Гравець також зізнався, хто став новим лідером роздягальні та гаряче може підказати молодим футболістам: "Багато у нас досвідчених футболістів. Чоботенко, Биков, Мишньов. Але найбільш суворий Гальчук. Він може і нагриміти, і спокійно дати пораду. Чому він перефарбувався у світлий колір? Чи програв парі?(сміється). Коли його таким побачив, то дуже здивувався. Насправді Жені дуже пасує білий колір, респект!" 

На питання, чим займається на зборах у вільний час, відповів оригінально: "Жодних покерів, джокерів. Також не граю на більярді чи в боулінг. У мене інші інтереси. Щовечора читаю книги. Хочу бути обізнаним та розумним"-резюмував Артем Бондаренко в інтерв’ю "Футбольному формату" .