У Запоріжжі під час пожежі загинула лікарка, яка евакуювала пацієнтів

Однією з жертв трагічної пожежі в обласній інфекційній лікарні Запоріжжя стала 26-річна Ольга Гліва – лікар-анестезіолог

Про це повідомляється на сайті Запорізького державного медуніверситету, в якому навчалась дівчина.

"Ольга Сергіївна з відзнакою закінчила Запорізький державний медичний університет, блискуче навчалася в інтернатурі, яку закінчила у 2020 році", - йдеться у повідомленні.

Колектив навчального закладу висловив співчуття рідним і близьким загиблих.

Колеги Ольги розповідають, що вона була розумною, сильною та життєрадісною дівчиною. Закінчила університет з відзнакою, володіла німецькою мовою.

Після початку пандемії працювала у реанімації з важкими хворими, віддавала роботі усю себе. Іноді – відпрацьовувала декілька діб поспіль без відпочинку.

Лікар перехворіла коронавірусом, а після цього - ще раз на вірусну інфекцію, ускладнену пневмонією. Попри це, одразу по одужанню вона верталася у стрій. В ніч пожежі Ольга чергувала у реанімації, загинула, коли евакуювала пацієнтів.

  • Нагадаємо, ввечері 3 лютого в обласній інфекційній лікарні  Запоріжжя в реанімаційному відділенні сталася пожежа. Загинули троє хворих та лікарка. Жінкам було 91, 76 та 64 роки, лікарю - 26.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb