Усик відреагував на пропозицію піти від Кличків до промоутера Ломаченка

Український боксер Олександр Усик заявив, що не збирається виступати за американську промоутерську компанію Top Rank

Про це він розповів у інтерв'ю YouTube-каналу "Ходять Чутки".

За словами Усика, він розглядав варіант співпраці із Top Rank ще у 2013 році, однак власник промоутерської компанії Боб Арум відмовився укладати з ним контракт.

"Дійсно Боб Арум зацікавлений в тому, щоб попрацювати зі мною, але в 2013-му, коли я приїхав в Америку і спілкувався з промоутерами, то він не захотів зі мною підписувати контракт. Я не знаю, що має статися, щоб я з ним підписав контракт. Я не злопам'ятний, просто мені європейський ринок цікавіше - Англія, це родоначальники", - пояснив Усик.

Він додав, що найбільше його приваблює ставлення британців до боксу.

"Коли я приїжджаю туди, я відчуваю себе дуже добре. Просто їде робоча машина, ми там в одному місці зупиняємося, вона стає посеред дороги: "О боже мій, неймовірно, Олександр", - чуваки просто вибігають в робочому одязі і просять фото. Це круто. В Англії майже всюди так", - розповів Усик.

Боб Арум є промоутером іншого українського боксера – Василя Ломаченка. В Олександра Усика через один бій спливає термін угоди із промоутерською компанією братів Віталія та Володимира Кличків – K2 Promotions. Співпромоутером Усика також є британець Едді Хірн. 

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb