Путін мститиметься Україні за блокування каналів Медведчука, - Кулеба

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба переконаний, що російська влада мститиметься за закриття проросійських телеканалів, які пов'язують з лідером ОПЗЖ Віктором Медведчуком

Про це повідомляє Радіо Свобода.

За словами Кулеби, зараз у Кремля є більш нагальні справи, але російська влада не пробачить блокування телеканалів ZiK, NewsOne і 112 Україна.

"Конкретно зараз у них є справи більш нагальні, але, безумовно, вони цього не забудуть і відповідь прилетить. Але я думаю, що ми маємо підходити до цього питання як зріла держава. Так чи інакше, нам Росія найгірше, що могла, вже зробила, незаконно окупувавши наші території. Тепер ми маємо бути готові до щоденної боротьби і маємо розуміти, що жорстко захищаючи свої інтереси, у відповідь прилетить", - пояснив Кулеба.

Він додав, що Україна повинна готуватися до кроків Росії у відповідь.

"Де прилетить, коли, як – я цього зараз не знаю. Але ми працюємо над тим, щоб усі органи державної влади і суспільство були готові відбити удар, який буде нанесений Росією. Я хочу відзначити і подякувати українському суспільству за його зрілість в питанні цих санкції РНБО. І експерти, і громадянське суспільство, і прості громадяни, я бачу по реакції медіа і в соцмережах, вони підтримали українську державу в цьому рішенні. Це дуже важливо", - зазначив Кулеба.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb