Одеські "свободівці" отримали нового керівника. Попередній заявив про "повну деградацію" партії

На позачергових зборах Одеської обласної організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода", що відбулися 6 лютого 2021 року, т.в.о. голови обласної організації було призначено Андрія Маляса

Про це розповідає Еспресо.TV.

"Запрошую до діалогу старих побратимів та просто небайдужих українців щодо розширення націоналістичного руху на Одещині", - зазначив політик у себе на сторінці.

До нього одеську "Свободу" очолював Павло Кириленко, усунутий з посади рішенням голови партії Олега Тягнибока у січні цього року через розбіжності у ставленні до пандемії COVID-19 та питання карантинних заходів.

Павло Кириленко

"Вже остаточно стало очевидним, що керівництво Свободи не збирається змінювати свої підходи до політичної діяльності та позиціонування. Як і раніше жодної внутрішньопартійної дискусії не планується", - прокоментував ситуакцію Кириленко.

Також він розповів, як проходили учорашні збори.

"Жодних відповідей на запитання учасників зборів про стратегію та візію майбутнього "Свободи" на сучасному етапі, надано не було. Всі їх меседжі та спічі зводилися до одного, що ми націоналісти, а тому маємо виконувати накази та сліпо вірити керівництву партії. Після чого було зачитано черговий наказ голови "Свободи" про призначення виконуючого обов’язки голови обласної організації, якому навіть не надали слова аби виступити перед зборами. При цьому зазначу, що голосування за обрання ВО голови не було, а всі дискусії припинили пропозицією заспівати славня. Саме такі шаблонні дії "Свободи", не бажання розвиватися, рухатися вперед, визнавати помилки та робити висновки довели партію до стагнації, а тепер вже і до повної деградації", - написав на фейсбуці Кириленко.

Разом з тим, на йому думку, партію ще можна врятувати, якщо йтиметься про "політичну відповідальність голови партії" й "початок внутрішньо партійної дискусії на рівні Ради Уповноважених та з’їзду партії".

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb