Синоптик Наталка Діденко попередила про сніг, дощі та поривчастий вітер 10 лютого

В Україні 10 лютого очікується черговий циклон, який принесе опади, поривчастий вітер та морози до 9°C

Про це синоптик Наталка Діденко повідомила в Telegram.

"Завтра, 10-го лютого, в Україну несеться наступний із серії південних циклонів", - повідомила синоптик.

10-го лютого опади передбачаються у більшості областей України. Але не одночасно: вночі та вранці - на Заході та Півночі; вранці та вдень - на Півночі та у центральній частині; вдень та ввечері - на Сході, північному сході, на Запоріжжі та на Дніпропетровщині.

Сніг більш ймовірний у західних та північних областях, на Прикарпатті та в Карпатах сніг із дощем. А мокрий сніг та дощ - Центр та Схід України.

У південній частині завтра опади очікуються на Запоріжжі, на решті території Півдня - або хмарно, або максимум невеликі опади.

"Залишається складною ситуація на дорогах та тротуарах. Особливо там, де мокрий сніг та дощ", - попередила пані Діденко.

Вітер завтра буде північно-східний, поривчастий.

У північній частині та більшості західних областей передбачається вдень -3°C…-9°C. А на південному заході, навколо Карпат, від -3°C до +3°C.

У центральних областях та на Сході України від -4°C до +4°C.

У південній частині +4°C…+8°C, в Криму до +12°C.

Київ у середу також зустрічатиме черговий циклон.

Найбільша ймовірність снігопаду у столиці - завтра вранці. Вночі - пауза. А вдень 10-го лютого циклон піде на Схід, київський сніг послабшає та припиниться.

За словами Наталки Діденко, 11-12 лютого нас чекає ще один циклон та потепління. А з неділі опади слабшатимуть, а морози серйозно посиляться.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb