Головна мета - функціонально бути готовими до наших офіційних матчів, - Микола Матвієнко у "Футбольному Форматі"

Захисник донецького "Шахтаря" та збірної України Микола Матвієнко в ексклюзивному інтерв’ю розповів, як проходили тренувальні збори донеччан у Туреччині

Про це він говорив у проєкті "Футбольний Формат" на телеканалі "Еспресо.

"Не сказав би, що найскладніші збори були у Туреччині, бували й складніші. Все пройшло добре, намагаємося готуватися через спаринги, у нас їх багато було і на першому, і на другому зборі. Зараз в тренуваннях закладається фундамент. Кожен повинен розуміти функціональну готовність, і якщо потрібно допрацювати, то треба допрацювати, якщо потрібно відпочити, то потрібно відпочити. Кожен повинен сам розуміти, наскільки він готовий і регулювати весь цей процес", - розповів він.

Також, Матвієнко поділився думкою, чи важливі результати в контрольних матчах:

"Звичайно, вигравати хочеться завжди, але це не головна наша мета на тренувальних зборах. Головна мета - підготуватися, напрацювати зв'язки між гравцями і функціонально бути готовими до наших офіційних матчів. У нас є вільних час на зборах, але не так багато. Кожен день по два тренування, між ними сон і після цього ввечері вже є дві години вільного часу, хто хоче грає в плейстейшн, хто книги читає, хто ще що-небудь робить", - розповів Микола Матвієнко в етері "Футбольного Формату".