Останній український чемпіон світу з боксу дізнався дату наступного бою

Чемпіон світу в найлегшій вазі Артем Далакян з України проведе наступний поєдинок у травні

Про це заявив менеджер боксера Дмитро Єлесеєв, повідомляє Xsport.ua.

За його словами, Артем Далакян планує черговий захист титулу чемпіона світу WBA (Всесвітньої боксерської асоціації) в найлегшій вазі (до 50,9 кг) на травень.

"Думаю, що навесні відбудеться бій. Швидше за все, наприкінці весни, в травні планується. Через пандемію не лише об'єднавчий, а взагалі будь-який бій складно організувати. Тренувальний процес навіть, спаринг-партнерів запросити. Зараз навіть у великих промоутерів шоу збиткові. Поки WBA не наполягає на тому, щоб Далакян відстоював титул. Вони розуміють ситуацію. Хоча вже терміни захисту сплили", - розповів Єлисеєв.

Він додав, що Далакян цього року також сподівається домовитися про об'єднавчий поєдинок з чемпіоном світу WBC (Всесвітньої боксерської рад) Хуло Сезаром Мартінесом, який 27 лютого зустрінеться з пуерторіканцем Маквільямсом Арройо.

"Мартінес робив заяви, що хоче з Далакяном і Мталане, чемпіоном IBF, побитися. Зараз чекаємо його бою. У нього складний суперник, ми бачили Арройо на власні очі. Непростий бій буде. Але будемо чекати. Хто б не переміг - ми готові до розмови. Мартінес заявляв кілька разів, що його команда готова битися з Далакяном. Але офіційних пропозицій ми поки не отримували", - зазначив Єлесеєв.

Артем Далакян після того, як Василь Ломаченко втратив титули WBA, WBC та WBO (Всесвітньої боксерської організації) в легкій вазі (до 61.2 кг), залишився єдиним представником України, який володіє чемпіонським титулом у професійному боксі.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb