Промоутер Усика заявив, що у Вайлдера проблеми із головою

Промоутер українського важковаговика Олександра Усика Едді Хірн назвав колишнього чемпіона світу зі США Деонтея Вайлдера божевільним

Про це повідомляє vRINGe.com.

За словами промоутера, після звинувачень Деонтея Вайлдера на адресу свого колишнього тренера Марка Бреланда в тому, що він отруїв його воду перед боєм з британцем Тайсоном Ф'юрі, в нього склалося враження, що американець збожеволів.

"Я слухав його інтерв'ю про конфлікт з Бреландом і не міг повірити своїм вухам. Що я подумав, коли почув Вайлдера? Я вирішив, що він остаточно збожеволів, що у нього серйозні проблеми з головою. Кумедно, що він говорить про себе, як про короля. Хлопче, ти в кращому випадку екскороль. Ти програв Ф'юрі", - сказав Хірн.

Також він розкритикував й Бреланда, який зневажливо висловся про Вайлдера.

"Якщо чесно, мені дуже не сподобалося і те, що сказав Бреланд. Всі ці висловлювання - нездібний, немає джебу, не тренується, не вміє боксувати, нікого путнього не побив, ніколи не поб'є Ф'юрі... Мені здається, що краще було просто зберегти своє обличчя, гідність. Просто сказати: "Я знаю, чого вартий. А він може говорити про мене все що завгодно", - переконаний Хірн, який є промоутером Олександра Усика та британця Ентоні Джошуа.

35-річний Деонтей Вайлдер був чемпіоном світу WBC (Всесвітньої боксерської ради) з 2015 до 2020 року. В лютому минулого року титул у нього відібрав Тайсон Ф'юрі.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb