"Руський мір" не пролізе!": у МВС повідомили про кримінальне провадження щодо тітушок ОПЗЖ

Поліція розпочала кримінальне провадження щодо "тітушок" за повідомленням про намір вчинення хуліганських дій у Печерському районі Києва

Про це повідомив радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк у Facebook.

"У разі спроб антидержавних силових провокацій з боку медведчуківсько-путінських деструктивних сил, правопорушники отримають миттєву жорстку реакцію українських правоохоронців. Хочете знову переконатись? Спробуйте! Відповідь буде чітка і однозначна: морда в асфальт і кайдани. Все просто. Ніякого проросійського шабашу і спроб дестабілізувати ситуацію в країні за наказом Кремля - ми не допустимо! "Руський мір" не пролізе!", - наголосив він.

За його словами, слідчі поліції Києва за повідомленням про намір вчинення хуліганських дій у Печерському районі столиці розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 14 (Готування до кримінального правопорушення) та ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці проводять невідкладні слідчі дії, зокрема обшук у приміщенні на вулиці Тверський тупик. Окрім того, правоохоронці встановлюють анкетні дані осіб, які перебувають за вказаною адресою, та мету їх прибуття.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb