Срна обурився, що УАФ не включила Каштру до трійки найкращих тренерів України

Директор "Шахтаря" з футболу Даріо Срна розкритикував УАФ, яка не включила тренера донеччан Луїша Каштру до трійки найкращих фахівців 2020 року

Про це повідомляє "Террикон".

За словами Срни, він не згоден, що Луїш Каштру не потрапив у список претендентів на звання кращого тренера України 2020 року, куди увійшли головний тренер "Динамо" Мірча Луческу, Віктор Скрипник із "Зорі" та Олександр Рябоконь, який очолює "Десну".

"Не знаю, хто приймав це рішення. При всій повазі до Рябоконя і Скрипнику, Каштру з результатами минулого року мав бути щонайменше номінований на звання кращого. "Шахтар" під керівництвом Каштру в 2020 році став чемпіоном з рекордним відривом у 23 очки від другого місця, вийшов у півфінал Ліги Європи, не кажучи вже про дві історичні перемоги над "Реалом" в Лізі чемпіонів", - сказав Срна.

Хорват заявив, що вважає таке рішення неповагою до "Шахтаря" з боку Української асоціації футболу.

"Останнім, хто з українським клубом перегравав "Реал", був найвидатніший тренер в історії України - Лобановський. Тому я не розумію, як можна було не включити Каштру в список кращих тренерів. Це просто неповага до "Шахтаря", до спортивних принципів. Який взагалі футбол в минулому році дивилися організатори з УАФ?", - обурився Срна.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb