Укравтодор вивів на вулиці понад 1,2 тис. машин для прибирання снігу

Для прибирання снігу на дороги виїхала 1241 спецмашина

Про це це повідомляє прес-служба Автодору.

"Хурделиця та крижаний дощ не відступають з України. До 10 см снігу випало у Волинській, Львівській, Івано-Франківській, Тернопільській, Хмельницькій, Рівненській, Житомирській областях при температурі повітря -5-7°С", - йдеться  в повідомленні.

 У Вінницькій та Київській областях сніг з дощем та крижаний дощ при від’ємній температурі повітряутворили суцільне льодове покриття на дорогах.

На Закарпаттті, Буковині та Миколаївщині дощ йшов при температурі повітря 0+3°С.

На перевалах Карпат на Львівщині  та Івано-Франківщині випадає сніг (за ніч до 25 см). Покриття доріг місцями засніжене. Температура повітря 0°-4°С.

"Стан покриття на автошляхах державного значення в більшості областей засніжене. Триває обробка покриття протиожеледними матеріалами, розчищення проїзної частини доріг від снігу. Працює 1241 спецмашина (в черговому режимі 863 одиниці) та 1559 робітників. Від ДСНС до ліквідації наслідків негоди (від її початку) залучалося 776 осіб та 218 одиниць техніки", - підкреслили у відомстві.

На Закарпатті вночі обмежували рух фурам на трасі Київ – Чоп, км 702+000 – км 730+000.

Через снігові замети у Волинській області діє обмеження для всіх видів транспорту з 10-00 год. 08 лютого на а/д Т-18-02 /М-07/ - Маюничі – Велика Осниця – Красноволя – Колки - /Р-14/ - Копилля – Рожище – Торчин – Шклинь - /Н-17/, км 107+000 – 130+000 (на ділянці смт Торчин – с. Шклинь). Тривають роботи з її очищення від снігу.

У зв’язку з рішенням КМДА щодо недопущення накопичення вантажівок в м. Київ під час снігопаду та забезпечення безперебійної роботи снігоприбиральної техніки, з 15-00 год. 08.02.2021р. заборонено в’їзд до м. Києва великогабаритного транспорту.

 Всі обмеження в русі для вантажного транспорту на головних під’їзних дорогах до Києва у Київській, Житомирській, Рівненській, Чернігівській, Полтавській, Черкаській областях знято відучора.

  • Нагадаємо, 8 лютого столиця виявилась неготовою до снігопаду: місто скували затори
  • 9 лютого на вулиці міста поліція вивела БТР, щоб штовхати автівки, які застрягли у снігу

Підписуйтеся на наш телеграм-канал Новини Еспресо