Лукасфільм звільнив головну акторку серіалу "Мандалорець" за "огидні" пости у соцмережах: порівняла цькування республіканців з Голокостом

Головну акторку серіалу по всесвіту "Зоряних війн" Джину Карано, яка зіграла Кару Дун звільнили, назвавши її пости, де вона порівняла настрої суспільства у США із Німеччиною часів Гітлера

Про це повідомляє Deadline.

"Євреїв били на вулицях не нацистські солдати, а їхні сусіди ... навіть діти. Оскільки історія переписана, більшість людей сьогодні не усвідомлюють, що, щоб дійти до того пункту, коли нацистські солдати могли легко зібрати тисячі євреїв (в концтабори, - ред.), уряд спочатку змусив своїх власних сусідів ненавидіти їх просто за те, що вони євреї. Чим це відрізняється від ненависті до когось за його політичні погляди", - написала акторка Джина Карано у соцмережах.

Втім, вона видалила допис після шквалу критику у соцмережах. Користувачі твітеру вивели хеш-тег #FireGinaCarano (звільніть Джину Карано, - Ред.) у топи, щоправда, потім прихильники відповіли власним #WeLoveGinaCarano.

У Лукасфільмі назвали заяву акторки "огидною" та заявили, що більше не співпрацюватимуть з акторкою.

Відзначимо, Джина Карано зіграла у двох сезонах суперуспішного серіалу "Мандалорець", який повернув популярність франшизі. Інсайдери стверджували, що вона стане головним героєм третього сезону, але, схоже, відтепер цього не відбудеться.

Підписуйтеся на наш телеграм-канал Новини Еспресо