Податок на Google, пільги для "інвестнянь" та дешеве розмитнення євроблях: Железняк розповів про плани роботи Ради на наступному тижні

Народний депутат партії "Голос" Ярослав Железняк розповів про плани роботи Верховної Ради на наступному пленарному тижні

Про це Железняк повідомив у Telegram.

За словами Железняка, у вівторок депутати розглянуть у другому читанні проєкт закону №2695 про посилення посилення відповідальності за окремі правопорушення у сфері безпеки дорожнього руху. Також у першому читанні запланований розгляд законопроєкту №4184 щодо оподаткування доходів нерезидентів, а також законопроєкти №3761-3762 щодо податкових пільг для "інвестнянь".

У середу планується розглянути у першому читанні законопроєкти №4162 про туризм, №4351 щодо врегулювання колізії при призначенні голови Комісії з регулювання азартних ігор і лотерей та №4364 про платіжні системи.

У четвер народні депутати планують розглянути проєкт закону №4335 про обіг цивільної вогнепальної зброї у першому читанні. Також до розгляду у першому читанні планується проєкт закону №4643-д щодо здешевлення розмитнення машин на єврономерах.

У п'ятницю нардепи планують розглянути у другому читанні проєкт закону №4507 про енергоефективність. 

Крім того, додав Железняк, на наступному тижні з третьої спроби можуть призначити Юрія Вітренка міністром енергетики.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb