"Або з нами, або матимете проблеми": на Закарпатті невідомі напали на прикордонників

До приватного помешкання, яке орендують двоє прикордонників служби Мукачівського прикордонного загону, вдерлися невідомі, погрожували фізичною розправою

Про це повідомляє пресслужба ДПСУ.

"Або ви з нами, або матимете проблеми!", - з такою погрозою вдерлися невідомі у помешкання до охоронців державного кордону України, повідомили в ДПСУ.

Зокрема, 11 лютого, до приватного помешкання, яке орендують двоє дільничних інспекторів прикордонної служби відділення "Горонглаб" Мукачівського прикордонного загону, вдерлися невідомі, які застосували проти військовослужбовців газовий балончик. Нападники висловлювали погрози фізичною розправою.

Зазначається, що найімовірніша причина нападу на прикордонників – припинення незаконної оборудки "пачкарів" минулого тижня.

Наряд, до складу якого входив один із потерпілих військовослужбовців, виявив сховок з понад 20 ящиками сигарет, які контрабандисти планували переправити в Угорщину. Законні дії прикордонників обурили ділків і ті, у свою чергу вирішили помститися та залякати правоохоронців", - йдеться в повідомленні.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb