Оман-2. З'явилося пояснення, з ким насправді зустрічатиметься Зеленський в Еміратах

За день до початку офіційного візиту президента України Володимира Зеленського до Об’єднаних Арабських Еміратів туди вже прибув формальний власник телеканалів Медведчука, член партії ОПЗЖ Тарас Козак

На це звернув увагу журналіст-розслідувач Михайло Ткач, передає Еспресо.TV.

"Популярний напрям ОАЕ",  - наголосив він, нагадавше своє учорашнє повідомлення про виліт Козака з Мінська до Абу-Дабі.

"Літак яким користується підсанкційний депутат Тарас Козак Gulfstream G450 кілька годин тому вилетів з Мінська і зараз здійснює посадку в аеропорту Абу-Дабі (ОАЕ)", - заявляв Ткач у п'ятницю, 12 лютого 2021 року, о 18:14.

Відвідини Об'єднаних Еміратів Зеленським, куди він вирушив спільно з першою леді Оленою Зеленською, натомість почалися в суботу, 13 лютого. 

"Хтось скаже, що це чистий збіг. Життя вчить нас в такі збіги не вірити. Недовго музика грала. В Омані одночасно із Зеленським був Патрушев. В ОАЕ - Козак. Якийсь дуже цікавий "збіг", - прокоментував ситуацію політолог Тарас Березовець.

Читайте такожВіталій Портников: Оман - так Оман!

На початку минулого 2020 року Зеленський у супроводі керівника свого офісу Андрія Єрмака здійснив загадковий політ до Оману, де, за повідомленнями ЗМІ, нібито зустрчався з секретарем Радбезу РФ Миколою Патрушевим, найбільш наближеним до Путіна російським силовиком.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb