Школи Кременчука переходять на дистанційне навчання

У зв’язку із зниженням температури зовнішнього повітря до -20° С та нижче у Кременчуці прийнято рішення про переведення наступного тижня, з 15 по 19 лютого 2021 року включно, загальноосвітніх закладів міста на роботу у дистанційному режимі

Дистанційна форма навчання  запроваджується задля того, щоб попередити переохолодження дітей у тому числі і під час поїздок до школи, при очікуванні громадського транспорту, передає Еспресо.TV.

Водночас дитячі садочки працюватимуть у звичайному режимі.

"Батьки самі мають вирішувати, чи вести їм дитину до закладу, чи залишити вдома. Розчищення доріг та підвезення продуктів харчування до дошкільних закладів буде забезпечено", - йдеться у повідомленні міської ради Кременчука.

Читайте також: Коли в Україні вщухнуть морози. Прогноз від синоптикині Наталки Діденко 

Як пояснив кременчуцький міський голова Віталій Малецький, це робиться виключно задля безпеки дітей, щоб унеможливити випадки обмороження серед дитячого населення міста.

"На вулиці  -20°, при такій температурі можливі переохолодження, цього допустити не можна", - підкреслив керівник міста.

 Якщо несприятливі погодні умови утримуватимуться і надалі, наступного тижня розглядатиметься питання необхідність продовження дистанційного навчання у школах Кременчука й на більш тривалий період.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb