У метро Нью-Йорка мала місце серія ножових нападів. Є загиблі і поранені

Внаслідок чотирьох нападів з ножем у метрополітені Нью-Йорка (США) є двоє вбитих та двоє поранених, підозрювану особу затримано. Поліція посилила патрулювання станцій

Усі випадки сталися на лінії метро А. Щонайменше три ножові поранення пов'язані між собою й правоохоронці наразі розслідують, чи є також зв'язок і з четвертим інцидентом. Про це під час брифінгу заявив комісар Нью-Йоркської поліції Дермот Ши, розповідає Еспресо.TV з посиланням на ABC.

Перший інцидент стався в п'ятницю, 12 лютого 2021 року, приблизно о 11:20 за місцевим часом, коли невідомий на станції West 181st Street у верхній частині Манхеттена вдарив ножем 67-річного чоловіка. Йому було надано допомогу в районній лікарні і він одужує.

Пізніше того ж дня, після 23:00, у поїзді A на станції Far Rockaway-Mott Avenue у Квінсі було знайдено чоловіка з ножовими пораненнями шиї та тулубу. Лікарі знайшли його мертвим.

О 15:15 в суботу, 13 лютого, було виявлено непритомну 44-річну жінку в потязі на станції 207th Street, що теж у верхньому Манхеттені, з численними ножовими пораненнями. У найближчій лікарні її визнали мертвою.

Четвертий інцидент стався на вже згаданій манхеттенській станції West 181st Street, де 43-річний чоловік був зарізаний ножем близько 01:30 суботу Йому зробили операцію, він у стабільному стані.

"Усі жертви, схоже, є безхатьками", - сказали у поліції. 

Як наголосив Ши, Нью-Йоркська поліція розмістила по всьому місту додаткових 500 офіцерів для патрулювання транспортної системи над і під землею.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb