У Києві двох людей госпіталізували внаслідок падіння бурульок

14 лютого двоє киян звернулися по медичну допомогу з травмами, отриманими внаслідок падіння бурульок, їх госпіталізували

Про це повідомляє Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф міста Києва у Facebook.

"У Шевченківському районі 48-річна жителька отримала розсічення голови та кровотечу через падіння бурульки. Госпіталізована із забійною раною тім'яної ділянки голови і закритою черепно-мозковою травмою. В Оболонському районі 46-річний чоловік отримав забій лобної ділянки голови також через падіння бурульки. Із закритою черепно-мозковою травмою та, ймовірно, вивихом правого плеча госпіталізований", - йдеться в повідомленні.

Також зазначено, що за минулу добу центральна диспетчерська центру зареєструвала 1 654 звернення громадян, в екстреному режимі виконано 1 210 викликів.

Прибуття бригад на екстрені виклики до 10 хвилин - 67%, до 20 хвилин - 26%. За минулу добу 18 бригад швидкої допомоги провели в заторах 159 хв.

Загалом у неділю в Києві було зареєстровано 124 травматичні випадки, із них 18 сталися з дітьми.

У коментарі Укрінформу керівник пресслужби Департаменту охорони здоров'я КМДА Наталія Вишневська повідомила, що в Києві за вихідні, 13 та 14 лютого, через ожеледицю, яка утворилась на дорогах та тротуарах міста, травмувалося 148 осіб.

"За 14 лютого травмувалися 71, за 13 лютого - 77 випадки", - заявила Вишневська.

Вона зазначила, що серед травмованих - усі дорослі.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb